2. Accommodatie

 

IMG_9392

Woonboerderij en gastenverblijf

U verblijft bij een grote vrijstaande woonboerderij midden in de natuur. We beschikken over tientallen eigen sledehonden, waar u ten alle tijde bij kunt om te knuffelen, verzorgen en spelen. Verder kunt u ook kennismaken met onze geitjes en kippen. Er is gratis Wifi en u kunt Nederlandse televisie kijken. Het gastenverblijf is een omgebouwde stal die gezellig is ingericht voor 6 personen met een compleet ingerichte keuken, wc, douche en wastafel. Het is mogelijk om  in een of twee persoons bedden te slapen. We beschikken tevens over een hottube die ten alle tijde gebruikt mag worden.

DSC_0359U verblijft hier op basis van all-inclusive. Dat wil zeggen dat u zich lekker kunt laten verwennen door de heerlijke maaltijden die met liefde voor u bereid worden. Ook de drankjes zitten bij de prijs inbegrepen (excl. sterke alcoholische dranken). Mocht u een avondje zelf willen koken, kan dat. Het gastenverblijf beschikt over een eigen keuken die compleet is ingericht.

Omgeving en natuur

Het Silver Fox Adventure verblijf ligt net buiten het natuurschone dorpje Hällaström, aan het kronkelende riviertje Stavsele-ån in het zuiden van Zweeds Lapland. Het huis is omgeven door duizenden hectare natuurschoon en tientallen kilometers gespoorde trails waar u kunt wandelen, ijsvissen, sneeuwscooteren, langlaufen en uiteraard tochten maken met onze sledehonden en vele mogelijkheden meer. Met een beetje geluk spot u vanuit uw accommodatie het levende wild dat zich hier bevindt, zoals herten en elanden. Van oktober tot en met mei is bij een heldere nacht het noorderlicht te spotten. Lapland heeft te maken met een landklimaat. Dit houdt in dat de temperatuur van oktober tot april kan variëren van +5 tot -30 graden. Toch voelt de temperatuur aangenaam door de droge lucht, weinig wind en veel zon. Vanaf oktober is er kans op sneeuw. In november en december zijn de dagen kort. Vanaf januari worden de dagen weer langer, wordt het donker vanaf een uur 5 en zijn de sneeuwcondities over het algemeen top.

12 hundspann på spårr

Locatie

U vliegt vanaf Nederland eerst naar Stockholm. Hier heeft u een overstap en kunt u vliegen naar:
– Umeå: vanaf hier is het nog 2,5 uur rijden.
– Örnsköldsvik: vanaf hier is het nog 2 uur rijden
– Lycksele: vanaf hier is het nog 1,5 uur rijden
– Wilhelmina: vanaf hier is het nog 1 uur rijden

Graag willen we u erop wijzen dat de transfer van en naar het vliegveld is inbegrepen bij de prijs.
Tip: Bij het boeken van de vliegtickets is het handig om de overstaptijden in de gaten te houden. Deze kunnen variëren qua tijd, waarbij gunstige tijden zeker tot de mogelijkheden behoren. Meer info: www.flysas.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *